Papillota de salmó amb ametlles i aire de mostassa

Avui el nostre col·laborador de cuina, en Jordi Escoda, ens ha elaborat una Papillota de salmó amb ametlles i aire de mostassa. Us deixem la recepta:

PUBLICITAT

Ingredients pera 2 persones:
350-400 gr. de salmó fresc (2 trossos)
1 raig (1 cs) d’oli d’oliva extra verge
opcional: 3-4 grans de pebre, sal

Per fer l’emplatat

1 cp. ametlles picades o en làmines
1 cp de mostassa (que aplicarem amb un pinzell)
opcional: si no hem posat sal a l’hora de coure, n’hi podem posar ara un toc abans no hi posem l’aire de mostassa
1cp. de llavors de rosella (que pesen poc i posarem sobre l’aire de mostassa)

Per fer l’aire de mostassa (l’escuma que posarem sobre el salmó)

200 ml d’aigua, aigua de mar embotellada o de brou de peix.
2 cs de mostassa
1 gr. de lecitina de soja (vigileu que no tingui oli de girasol perquè sinó no es formarà l’escuma)
opcional: 1 cp de xerès per cuinar

PUBLICITAT