Avui a ‘Fogons de rereguarda’ el nostre col·laborador de cuina, en Jordi Escoda, ens ha preparat unes verdures estofades amb botifarra negra i cansalada.
INGREDIENTS:
- 300 g de coliflor
- 300 g de bajoques
- 200 g de faves baby
- 200 g de ceba trossejada
- 2 grans d’all trossejat
- 200 g de botifarra negra
- 100 g de cansalada viada
- 2 cullerades d’oli d’oliva
- Sal iodada i pebre
I també hem preparat un coc de poma saludable amb:
- 200 grams de farina d’avena.
- 70 grams de farina d’ametlla (si no en teniu, podeu posar-ho tot de farina d’avena).
- 1 culleradeta de llevat.
- 1 cullerada de stevia liquida (o qualsevol edulcorant saludable)
- 4 ous.
- 1 iogurt.
- 2 pomes.
- 20 grams d’oli de coco (sinó pot ser d’oliva)
- opcional: 20 grams crema de cacauet i canyella.
PUBLICITAT