Compartir

La Ciutat que Cura va néixer un dia a la Cuina mentre esmorzava. Pretenia posar veu a tots els consells que repetia una i mil vegades a la consulta i que als meus clients els encantava endur-se a casa. Tenia la creença que la Ciutat on vivia gaudia de llocs de calma capaços d’ajudar-te a sostenir situacions de canvi, de crisi o fins i tot d’incertesa a la vida. Tenia Mar, tenia un Far tenia platges…

PUBLICITAT

Volia compartir aquesta finestra amb la gent que ho pugués necessitar i em va semblar que el Podcast em permetria escolar-me xiuxiuejant a cau d’orella a qui es vulgués deixar transportar.

Cada setmana construeixo un guió a mida de la societat que trepitjo, de la vida que em mou i de les emocions que em transporten sense perdre el fil de ser un Podcast proper, motivador i inspirador que ajuda a les persones a incorporar nous hàbits a les seves vides, a no rendir-se i a tenir un sentiment de pertinença més enllà d’un origen polític sinó més aviat relacionat amb un estil de vida, una manera de pensar i una manera de viure la Salut.

El meu nom és Mercè Milán i sóc infermera i  l’autora del Podcast .M’encanta parlar-te a cau d’orella mentre tinc cura de tu quan escoltes el programa. També és cert que en el moment en què em poso a escriure el guió i preparo el programa jo em curo i compartir des de l’experiència per mi és cuidar-me.

La Ciutat que Cura ara ja és Cultura de Salut i m’emociona cada dia construir un esgraó més per aplanar-te el camí. Viatjaràs a través de l’Atles de la Felicitat, coneixeràs persones que sumen i remeis que curen l’ànima, llibres, recursos i referències que podràs aprofitar per anar fent camí: així doncs agafa paper i llapis i escull el programa que més et sedueixi per emprendre un viatge cap a dins teu.

Preparat/da?

PUBLICITAT
Compartir