Gols i tranquil·litat per un SPiSP molt superior al derbi

727dcf58-d520-4e8c-9ee5-becdf7a5b3de

PUBLICITAT

Benvinguts al repàs del futbol més modest fet a Tarragona. Avui toca analitzar com ha anat la jornada de lliga pels nostres equips aquest cap de setmana, des de Primera Catalana fins a Quarta.
Destaquem en portada el derbi ple de gols viscut Dissabte entre el SpiSP i la Floresta, on els primers van sortir guanyadors i els hi dona més tranquil·litat a la taula.

#1cat2
Però comencem el repàs com sempre ho fem per Primera Catalana, on al grup 2, el Vila-seca torna ser l’únic equip més proper a la nostra ciutat, que treu un bon resultat. Victòria davant del Jesús i Maria. Marc Molina ens fa cinc cèntims de tot plegat.
Marc Molina:

 

#2cat6
Males noticies trobem al sisè grup de Segona Catalana. Segona derrota consecutiva del Racing de Bonavista, i derrota també d’un Torreforta que va poder emportar-se algun punt de la seva visita al camp del Gandesa. Malgrat caure davant del líder de la categoria, l’equip dirigit per Kiki començar a fer via per mal camí i porta 4 partits consecutius sense conèixer la victòria.
Estefania Cabrera:

 

#3cat2
Baixem cap a Tercera Catalana. Al grup 2 tenim el derbi guanyat pel SpiSP davant de La Floresta. Un derbi amb gols que dona mes tranquil·litat als locals i deixa als de Ponent en una situació complicada, ja que els allunya una mica més del seu objectiu prioritari, la lluita per l’ascens.
Alex León:

 

#3cat3
Canviem de grup cap al tercer, també de Tercera Catalana, on el SpiSP “B” ha caigut golejat a la seva visita al camp del Vendrell. Mala ratxa porten els tarragonins amb tres partits consecutius sense conèixer la victòria.
Marc Pérez:

 

#4cat25
Baixem ara fins a Quarta Catalana on tenim victòries dels dos equips Tarragonins. L’UD Sant Salvador a domicili, i el Tàrraco es va imposar per primer cop aquesta temporada, a casa.
Iván Castro:


I fins aquí el repàs d’aquest cap de setmana dels nostres equips. Ens tornarem a escoltar el pròxim Divendres on analitzarem com arriba la prèvia de la següent jornada de lliga de Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana.

PUBLICITAT