Un estudi de la URV mesura la percepció de sacietat al menjar

Mònica Bulló és la investigadora que lidera l’equip del grup de recerca en Nutrició de Malalties Metabòliques del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la Universitat Rovira i Virgili (URV) qui junt a l’Institut de Recerca Sanitària Pere Virgili (IISPV) han identificat un grup de metabòlits a la sang que es relacionen amb una major percepció de sacietat després de la ingesta d’aliments.

PUBLICITAT

Una investigació que s’ha fet en col·laboració amb investigadors de Dinamarca i el Regne Unit i que ha de servir per al disseny de possibles estratègies per mesurar la sacietat de manera més objectiva que els mètodes habitualment utilitzats, i també contribueixen a una millor comprensió de les vies metabòliques implicades en la regulació de la sacietat. D’altra banda poden resultar en una eina útil per al disseny d’estratègies més efectives per al control de l’apetit i del pes corporal.

PUBLICITAT