Milers de persones presenciaran la professó del Sant Enterrament

Professó del Sant Enterrament aquest divendres Sant

Milers de persones ompliran aquest Divendres Sant, els carrers de la ciutat de Tarragona per gaudir d’un dels actes més importants de la seva Setmana Santa, la processó del Sant Enterrament.

PUBLICITAT

L’any 2000 aquesta processó va ser declarada per la Generalitat de Catalunya festa patrimonial d’interès nacional, i tot el conjunt de la Setmana Santa de Tarragona és, des del 2009, festa tradicional d’interès nacional.

Adjudicats els sis punts de recàrrega de vehicles elèctrics

Els nous punts de càrrega de vehicles elèctrics ja estan adjudicats. Seran sis punts en total, dos de càrrega ràpida, repartits entre la plaça Imperial Tarraco i la Vall de l’Arrabassada.

Els altres quatre són de càrrega semiràpida i s’instalaran a l’avinguda Vidal i Barraquer, a les Gavarres i a l’Anella Mediterrània. Tenen un cost de 109.432.29 € i les instal•larà l’empresa Etecnic Movilidad Eléctrica SRL.

Escolta-ho aquí.

Lory Money a Tarragona

Un dels rapers més coneguts i mediàtics de Youtube aterra a Tarragona aquest divendres per presentar els seus temes, d’entre ells els més coneguts com Ola k Ase, Valencia On Fallas i el seu últim éxit: Puigdemoney Independent.

A partir de les 23 de la nit a la sala Zero, produït per So Fresh So Clean & Zero Produccions. El preu de l’entrada oscil·larà entre els 8 i els 12 euros.

Un Nàstic necessitat rep al Lugo

El Nàstic de Tarragona torna a exercitar-se aquest divendres i dissabte abans del xoc de diumenge al Nou Estadi. El Lugo arribarà sense prejudicis i amb l’objectiu de lluitar pels playoff. A la tertúlia del Localitat Grana n’hem parlat, amb Álvaro Herrera i Marc Pérez.

Escolta-ho aquí.

PUBLICITAT