El Minipop no vol marxar del Passeig de les Palmeres

Més de 7.000 persones han participat de l’edició més exitosa del Minipop, el festival familiar de música i cultura tarragonines. L’organització ha aprofitat per reivindicar el passeig de les Palmeres. Un canvi en la normativa local que impulsa l’Ajuntament que afecta les activitats de la Rambla i el Passeig de les Palmeres podrien obligar a un canvi d’ubicació, que des del Minipop no es veu amb bons ulls.

PUBLICITAT

 

Més de 6.000 places de vol entre Moscòu i Tarragona

L’aeroport de Reus ha inaugurat una nova ruta a Moscòu, que comptarà amb 6.044 places entre els 31 vols que es realitzaran els dissabtes i dimecres fins al 29 de setembre. La companyia Royal Flight pretén així cobrir la demanda en augment del mercat rus al territori del Camp de Tarragona durant l’estiu.

 

L’IPHES debat sobre les recents troballes arqueològiques

L’IPHES participa del congrés més important sobre la prehistòria. Enguany la trobada es realitza a Paris des d’avui i fins el dia 9. Els professionals debatran sobre les troballes més recents en temes tan diversos com els neandertals, la traceologia, la indústria lítica o la conservació i restauració de restes fòssils.

 

El Nàstic assoleix la permanència

El Nàstic de Tarragona es va imposar davant el Rayo Vallecano per dos gols a cero. Els granes van aconseguir d’aquesta manera la permanència, assegurant-se jugar una temporada més a la categoria de plata.

PUBLICITAT