#TGNINFO Tarragona celebra un ple marcat per l’actualitat política

El ple de Tarragona ha estat marcat per l’actualitat política. Tot i que s’ha rebutjat una moció que demanava l’alliberament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, presidents de l’ANC i d’Òmnuim Cultural, s’ha aprovat la que demanava defensar l’escola pública catalana. Cal remarcar que el ple ha acabat una mica abans de dos quarts de dues perquè en principi sortia Carles Puigdemont, President de Catalunya, a anunciar que declarava eleccions.

PUBLICITAT

Uns 500 estudiants s’han manifestat contra l’aplicació de l’article 155 i per demanar l’alliberament de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez. Quan han conegut la notícia de la possible dissolució del Parlament de Catalunya i la convocatòria d’eleccions els càntics s’han canviat i han anat en contra el PP i el PDeCAT.

La Mitja Marató Ciutat de Tarragona afegirà a partir d’enguany al seu nom el de Memorial Marbel Negueruela, regidora de l’Ajuntament que va morir al mes de febrer. Així es vol agraïr la seva tasca per la ciutat.

El Nàstic ja és a les semifinals de la Copa Catalunya després de vèncer a Vilafranca als penals. Tot i això els granes ja s’han desplaçat a Lugo on entrenaran demà i jugaran dissabte amb la baixa de Stephan Emanà, per això Brugui anirà convocat.

PUBLICITAT