#TGNINFO Ballesteros aposta pel diàleg després de la compareixença de Puigdemont

El sena tarragoní s’ha reunit aquest dimecres. L’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, ha explicat que respecta la renuncia dels 6 senadors i que ja han trobat una substituta, Marta Mateu. L’alcalde de la ciutat ha afegit que quan els ha explicat el seu posicionament un per un, a les persones que han renunciat, l’han entès millor. Respecte la declaració de dimarts de Carles Puigdemont, president de Catalunya, ha assegurat que aposta pel diàleg i que no acaba d’entendre el posicionament del president.

PUBLICITAT

Aquest dimecres hem conegut l’SmartCub, un espai de divulgació sobre la tecnologia Smart i amb un important component pedagògic. Durant els pròxims dies visitarà diversos centres i tindrà el seu lloc permanent a l’Institut Escola Mediterrani. L’Institut Pere Martell, la Fundació Smart City i el Port de Tarragona han unit esforços per tirar endavant aquest espai.

Els Gegants Moros i Negritos de Tarragona participaran aquest diumenge 15 d’octubre a la Mostra Internacional de Gegants Imatgeria Festiva “Món Gegant.” Es tracta d’un congrés celebrat a Reus on es pretén debatre i reflexionar sobre el paper de la imatgeria, el seu context i el seu entorn com a forma d’expressió i celebració col·lectiva en l’àmbit local, nacional i internacional.

El Nàstic de Tarragona es veu les cares amb el Granada. Un partit on els granes volen sumar al Nou Estadi i deixar enrere la derrota del Tenerife. Segons el seu tècnic, Rodri, el partit a Tenerife va servir per aprendre.

PUBLICITAT