Preocupant, com a mínim (0-3)

Desastre absolut. Cop dur pel Nàstic de Tarragona. Un més. 0 a 3 davant l’Andorra al Nou Estadi en un pèssim partit del conjunt grana. Superat des del primer minut i fins a l’últim pel rival, s’ha vist un Nàstic absolutament bloquejat i sense respostes ni recursos.

El mateix Xavi Bartolo ha estat molt crític després del matx, assegurant que mai havia vist un equip jugar tan malament com la primera meitat que ha fet avui el Nàstic. A més, ha destacat una evident manca de personalitat del grup.

Després d’una primera meitat horrible dels tarragonins i de diverses ocasions clares dels visitants, al minut 40 ha arribat el primer gol, obra de Moussa Sidibé, qui juntament amb l’altre extrem, Moha, han estat un autèntic malson pel Nàstic.

Una segona meitat més igualada, malgrat que sense capacitat de fer mal a l’Andorra, i també marcada per l’expulsió de Bonilla al minut 68. Pachón i Bover han sentenciat l’encontre en els darrers minuts per acabar golejant al Nàstic de forma merescuda.

1 punt de 9 possibles, una derrota contundent que deixa sensacions molt dolentes i una preocupació evident. La setmana vinent el Nàstic visitarà el camp de l’Ebro.