Present, i un immens futur

Canviar de rumb i iniciar un nou projecte, aquesta és enguany la intenció del Nàstic de Tarragona després del descens a la Segona Divisió B. Una nova etapa que ha arrencat plena de dubtes al conjunt grana, amb un rendiment inferior a l’esperat. Tot el contrari ha estat l’inici del filial, la Pobla de Mafumet, qui també ha patit aquest canvi d’escenari i que ha començat la temporada a la Tercera Divisió com un autèntic coet.

L’arribada de Sergi Parés a la direcció esportiva tarragonina ha anat acompanyada de la incorporació de Bartolo al primer equip grana, ambdós provinents del Reus. Del conjunt roig-i-negre ha arribat també el tècnic pobletà, Albert Company, un dels principals artífexs del gran inici de temporada de la Pobla. 

18 punts de 18 possibles. 8 gols a favor i tan sols 1 en contra. 5 victòries sobre la gespa i tres punts obtinguts del partit no disputat per la incompareixença del Reus. Una dinàmica immillorable per una Pobla que la temporada passada va quallar una actuació força discreta en aquest grup 5 de Tercera Divisió, sumant només 48 punts i acabant en 14a posició. El mateix Albert Company explica que, evidentment, estan més que satisfets amb l’inici, però assegura que no s’obsessionen excessivament amb les ratxes.

El tècnic afirma que aquestes dinàmiques són sempre molt exagerades i destaca que segueixen tenint molt marge de millora.

El filial grana no només competeix com ningú, sinó que està jugant un gran futbol, amb una idea clara i apostant pel bon tracte de pilota des de la zona de creació. Jugadors joves que estan creixent una barbaritat. De fet, molts d’ells ja han demostrat que se’ls queda petita la Tercera i que estan capacitats per ajudar al primer equip a la Segona B. Company assegura que aquest és un fet molt positiu perquè els més joves de la base els prenguin com a exemple.

Sens dubte, una generació de cada vegada més present, però, sobretot, amb un immens futur.

PUBLICITAT