#CarnavalRCTGN | L’entrada del Rei Carnestoltes i Concubina, la gran novetat del Carnaval 2019 de Tarragona

Del 22 de febrer al 5 de març Tarragona s’endinsa un any més i durant dues setmanes en la disbauxa del Carnaval 2019 de Tarragona, un dels més destacats d’arreu del món.

El programa arriba carregat de propostes entre els actes tradicionals i les aportacions de diverses entitats. Ràdio Ciutat de Tarragona, l’emissora referent del carnaval de la ciutat, ja porta mesos en marxa amb la seva Cobertura #CarnavalRCTGN amb entrevistes a les comparses amb millor posició de la passada edició, les de nova creació que coneixerem aquesta setmana. L’espai d’Adrià Recasens també ha conegut i parlat amb el Rei i la Reina d’enguany, l’Agustí Pouget i la Raquel Recasens, de les comparses Nou Ritme i Cromàtic Fusion respectivament, les guanyadores del passat any.

Sense deixar de banda les rues d’artesania i lluïment com actes principals, destaca la Gala Disfressa d’Or que enguany fa 20 anys i que podreu seguir un any més en directe des de la Tàrraco Arena Plaça per www.rctgn.cat diumenge 24 de febrer a les 20h. També el Veredicte del Concurs de Comparses dimarts 5 de març amb els moments de major nervis a partir de les 21.30h i enguany apostem per oferir-vos també l’Entrada del Rei i la Reina que tindrà lloc dimecres 27 de febrer entorn a les 19h. Aquest acte enguany es renova i es presenta com la gran novetat amb una desfilada des de la Plaça Corsini fins el Teatre Tarragona on hi haurà una gala plena de sorpreses i el tradicional sermó.

L’il·lustrador Pere Grané ha estat l’encarregat del cartell d’aquest any que representa els ninots carnestoltes de Tarragona amb un disseny reversible per simbolitzar com la festivitat capgira la ciutat.

-PODEU VEURE/ESCOLTAR LA RODA DE PREMSA ÍNTEGRA AQUÍ-

 

PUBLICITAT