Presentat el cartell oficial del pròxim concurs de castells de Tarragona

El Concurs de Castells de Tarragona ha presentat avui el cartell i la imatge oficial de la seva XXVII edició. La dissenyadora gràfica i castellera Aina Mallol n’ha estat l’autora i com ella explica, ha trobat la inspiració en els propis sentiments i emocions que el Concurs li transmet.  

La presentació s’ha celebrat en una roda de premsa a la Tarraco Arena Plaça (TAP) i Mallol ha estat acompanyada per la consellera de Cultura, Festes i Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria, juntament amb el director del Concurs de Castells, Xavier Gonzàlez, i la directora Castellera del Concurs de Castells, Ester Roca. L’acte ha comptat amb la participació de representants de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Tarragona com a col·laboradors institucionals.

Aina Mallol Capella, mallorquina de 32 anys resident a Valls, “amb el cor a Vilafranca i de família serrallenca”, defineix el seu projecte com “una explosió de colors sobre un fons incomparable, tenyit per les emocions de milers de camises de colors, enlairant les seves construccions”.

Mallol afirma que ser l’encarregada de fer el cartell ha estat tot un luxe i un privilegi i reconeix també que la responsabilitat del projecte ha estat majúscula: “He pogut plasmar i ajuntar en un cartell tot el que estimo i això per mi, no té preu” ha sentenciat.

El pròxim dimarts 31 de juliol es posaran a la venda les entrades del Concurs per a les jornades del dissabte 6 i del diumenge 7 d’octubre.

PUBLICITAT