La Prèvia del Llagostera-Nàstic (Jornada 35)

22849228519_67e6bf64cd_z

El Nàstic ha preparat amb absoluta naturalitat el partit d’aquest dissabte a les 18h. al camp del Llagostera. El passat està oblidat per la plantilla i el futur il·lusiona. L’equip de Vicente Moreno vol trencar la mini ratxa de tres partits sense guanyar i dos sense marcar.

Tot i que reconeix aquests números perquè és estadística pura i dura l’entrenador del Nàstic creu que també es poden fer altres lectures si s’amplien les jornades ja que només s’ha perdut un partit dels últims 14. Vicente Moreno està content amb els números de l’equip i aquesta darrera mini ratxa és circumstancial.

 

Mentre el president i per extensió el consell d’administració ja ha anunciat que no estarà a la llotja sinó que seguiran el partit amb els aficionats, l’entrenador creu que el passat va quedar oblidat el mes de juny. Entén que no hi ha deutes pendents.

 

De la mateixa manera s’ha expressat l’entrenador del Llagostera, Oriol Alsina. No vol donar cap volta més al passat i està preocupat només en el partit d’aquest dissabte lluny de polèmiques i declaracions.

 

Fins i tot Vicente Moreno s’ha referit simpàticament a la campanya d’Asterix i Obèlix amb la que el Llagostera promociona el partit.

 

El Nàstic té la baixa per lesió del defensa Pablo Marí, mentre es queden fora de la convocatòria Manolo Martínez, Rayco, Marcos i Giner. Vicente Moreno ha convocat 20 jugadors, de manera que dos més quedaran fora del partit abans de començar. Sobre el rival destaca els números de local, ja que ha guanyat nou dels 16 partits jugats a Palamós. Una estadística lluny d’un equip que està en descens a cinc punts de la permanència.

 

L’àrbitre del partit és Pablo González Fuertes del col·legi asturià que xiula per quarta temporada a la categoria. Enguany va dirigir el Nàstic 2-Tenerife 1. Tot i que des de Llagostera van criticar l’última actuació arbitral, Vicente Moreno no creu que aquest dissabte estigui condicionat.

 

Una vegada més el Nàstic no estarà sol lluny de Tarragona ja que s’espera que al voltant de 500 seguidors estiguin a les graderies del Nou Camp Municipal de Palamós-Costa Brava.

PUBLICITAT