Sanitaris s’uneixen per recaptar diners pel Banc d’Aliments

Els professionals de la salut s’uneixen per crear una setmana  solidària a favor del banc d’aliments amb l’associació SALUT EN ACCIÓ.  Des del dilluns dia 13 de juliol fins el diumenge dia 19 juliol els professionals del sector de les comarques de Tarragona s’uneixen per treballar conjuntament i recaptar fons per al Banc d’aliments.

Fisioterapeutes, osteòpates, nutricionistes, psicòlegs i infermers ofereixen els seus serveis durant la propera setmana per tal d’aconseguir aquesta fi. La idea d’aconseguir recaptar diners mitjançant sessions de fisioteràpia, osteopatia, xerrades de salut, tallers i cursos.

Aquest any arrel de l’associacionisme dels diferents centres de salut per gestionar la crisis provocada per la COVID-19 ha fet que aquesta idea s’hagi fet extensiva a tots els centres i professionals independents que s’hagin volgut adherir a aquesta proposta.

Des de SALUT EN ACCIÓ  publicarà el 20 de juliol la quantitat recollida a través d’aquestes propostes que resulten enriquidores i ens aporten eines per millorar la salut alhora que ens brinden una excusa extra per ser solidaris.

PUBLICITAT