Propostes destacades del Festival d’Estiu de Tarragona aquest cap de setmana

El Festival d’Estiu de Tarragona va estrenar-se el passat dissabte 14 de juliol amb el concert de Joan Dausà i aquesta setmana presenta dues noves propostes musicals. L’incombustible Dúo Dinámico torna als escenaris després de gairebé una seixantena d’anys de concerts. Acompanyats pels seus excel·lents músics, actuaran el dissabte 21 de juliol, a les 22 h, al Camp de Mart i presentaran un inoblidable i emocionant espectacle amb tot el seu repertori de grans èxits.

L’altre concert programat per aquest cap de setmana és el de la Jove Orquestra InterComarcal, que tindrà lloc el diumenge 22 de juliol, a les 20 h, al Teatre Tarragona. Sota la direcció de Marcel Ortega, els músics interpretaran Shéhérazade de Nicolai-Kórsakov en un concert solidari per la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Pau Salvadó, membre de la JOIC, va afirmar que serà especial per ells aquest concert a Tarragona i va avançar una possible sorpresa.

El Festival d’Estiu de Tarragona ha començat aquest mes de juliol i s’allargarà fins al setembre, amb una programació que inclou un conjunt de propostes molt variades i per a tots els públics.

PUBLICITAT