Protesta amb mesures a Tarragona per la inhabilitació de Torra

Un centenar de persones respectant els dos metres de distància ham omplert la Plaça de la Font de Tarragona en senyal de protesta per la inhabilitació del president de la Generalitat Quim Torra.

La concentració, organitzada per Òmnium i ANC ha començat a les 19h de la tarda quan s’ha llegit un manifest reivindicatiu per part de Maria Rosa Codines, presidenta d’Òmnium del Tarragonés on es mostrava el total desacord per la sentència, considerada d’injusticia i d’atac al sistema democràtic i on també s’expressava el total suport de l’entitat al president Torra.

Durant el manifest, els assistents han aplaudit, fet algun crit revindicatiu i molts ensenyant pancartes on es veia Llibertat Presos Polítics o Ho tornarem a fer. Entre els assitents també estava l’alcalde Pau Ricomà, qui ha volgut assenyalar d’inaceptable la decisió de la justicia.

L’acte ha durat uns 45 minuts aproximadament i ha acabat amb el cant conjunt de Els Segadors i amb un missatge destacat per part de Codines i es que demanava als assistents estar atents a les xarxes socials pels dies 1 i 3 d’octubre.

PUBLICITAT