Quan ja no serveix de res

Ja ho diuen que sense pressió, les cames pesen molt menys. I és que un Nàstic ja a Segona Divisió B, ha pogut superar a un Mallorca que lluita per l’objectiu de tornar a Primera.

Victòria per 2-1 davant vells coneguts com Xisco Campos, Lago o Álex López i el tècnic Vicente Moreno amb dianes d’Uche i Kanté. De fet, el nigerià podria haver avançat abans als granes des del punt de penal, però la sort tampoc ha volgut acompanyar als tarragonins des dels 11 metres.

Minuts després, el nigerià aprofitava una centrada d’Abraham Minero per posar el primer del partit. Els d’Enrique Martín han completat un partit molt correcte, però a la segona meitat Abdon Prats ha posat les taules al marcador.

Inesperadament, Kanté als minuts finals ha sorprès Reina des de fora de l’àrea amb un autèntic golàs per deixar tres punts a Tarragona que ja no serveixen per res.

La setmana que ve, penúltim partit fora de casa, ja que el Nàstic visitarà Córdoba, diumenge a les 20 hores.