Les quatre colles de la ciutat aconsegueixen baixar el pilar caminant de la Mercè fins a l’Ajuntament

PUBLICITAT

Punt i final perfecte a una Santa Tecla castellera amb un gran regust de boca per les colles tarragonines. Les quatre formacions locals han aconseguit portar el pilar caminant des de la plaça de les Cols a l’Ajuntament de Tarragona, en una Diada de la Mercè en que els Xiquets del Serrallo han tornar a demostrar el seu idil·li amb aquesta construcció: els de la camisa blau-marí han completat el pilar caminant per 22a vegada consecutiva. És la colla que més cops seguits l’ha assolit. L’espadat dels del barri mariner ha estat el més lent de tots, amb 11 minuts i 3 segons de durada, així com 4 canvis de baix.

Els més ràpids, per contra, han estat els Castellers de Sant Pere i Sant Pau que amb només 6 minuts i 49 segons han portat el pilar fins al balcó de l’Ajuntament. Les dues colles grans, tant els Xiquets com la Jove de Tarragona també han completat el pilar caminant, posant la cirereta a una Santa Tecla on han assolit gairebé tots els seus objectius.

Abans dels espadats caminant les formacions han fet dos castells per colla. Els Xiquets de Tarragona han descarregat el 3 de 8 i han fet un intent desmuntat de 4 de 8. La Colla Jove ha assolit el 4 de 8 i el 5 de 8, mentre que els Xiquets del Serrallo han fet el 4 de 7 i el 4 de 7 amb el pilar. Els castellers de Sant Pere i Sant Pau han fet el 3 de 8 i el 4 de 7 amb l’agulla.

 

 

 

PUBLICITAT