Queda aplaçada la inauguració de la piscina de 50m

La inauguració de la piscina de 50 metres dels Jocs Mediterranis no es podrà inaugurar avui de forma oficial, tal com estava previst. La inauguració havia d’anar a càrrec de membres del Govern central, qui l’ha finançat. Els canvis en el govern arrel de la moció de censura han promogut que s’aplaci sine die.

Cinc detinguts per abocar runa i màquines recreatives

Els Mossos d’esquadra han detingut cinc persones per abocar residus sòlids a una zona no permesa de Tarragona. Es tracta de quatre homes i una dona d’entre 25 i 57 anys i amb residència a Salou, Reus, Almeria, Igualada i Tarragona. Els detinguts estaven abocant residus perillosos pel medi ambient, runa i màquines recreatives, a la Floresta i al Polígon Comercial Les Gavarres.

La plaça Corsini acollirà activitats de les festes que es feien a la Part Alta

Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, en una entrevista als estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona ha explicat que “amb la inauguració de la plaça Corsini activitats que es feien a la Part Alta es derivaran allí.” A més també ha assegurat que han fet una normativa perquè “no volen pisos turístics.” L’alcalde de Tarragona ha dit que així corregeixen algunes de les activitats que podien fer “nosa” als veïns.

ERC ofereix aprovar els pressupostos de 2019 si s’expulsa del Govern al PP

Esquerra Republicana ofereix a l’alcalde Ballesteros el seu suport en l’aprovació dels pressupostos del 2019 a canvi de que expulsi del Govern local al Partit Popular. Segons Esquerra, la participació dels populars en el govern dona mala imatge de la ciutat i que no es mereixen aquest lloc tenint en compte el nombre de casos de corrupció del partit i el tipus de polítiques que impulsen. Ballesteros ja ha rebutjat la oferta.

PUBLICITAT