Ràdio Ciutat de Tarragona estrena l’Ull tarragoní

Ràdio Ciutat de Tarragona engega un nou projecte aquest cap de setmana. Es tracta de l’Ull tarragoní, un programa amb format propi que ocuparà bona part de la plana web de la ràdio, durant el cap de setmana.

La periodista Marina Pérez Got oferirà un reportatge cada dimarts que serà comentat en format tertulia i es complementarà amb una il·lustració de Kico Uribe i una cançó de l’irreverent Oscárboles.

El contingut s’oferirà també en format vídeo i s’emetrà pel nou canal IPTV de Ràdio Ciutat que comença l’emissió en proves. Un canal on es podrà veure, a més de la tertúlia de l’Ull Tarragoní, els programes dedicats al Nàstic, el Canya Grana i Localitat Grana, a més de la resta de produccions audiovisuals de ràdio (180 segons, Cobertura #CarnavalRCTGN, El Vermut, etc.)

L’Ull tarragoní té per objectiu explicar històries des d’una perspectiva diferent, donant veu a totes les persones que hi tinguin cabuda, i aprofundir més en la nostra ciutat, amb una informació sempre veraç i contrastada.

El primer dels reportatges arriba aquest dimarts 11 de febrer, abordant les protestes sorgides per l’explosió d’IQOXE, amb la corresponent tertulia, cançó i dibuix el dissabte.

L’espai espera comptar amb una bona acollida i seguiment, éssent d’interès dels oients i seguidors de Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT