Ràdio Ciutat de Tarragona prendrà estrictes mesures preventives davant el COVID-19

L’empresa aposta per l’anticipació i per això ha imposat el teletreball com a mesura social per a evitar el contacte dels seus treballadors i evitar el contagi en el seu àmbit.

La redacció de Ràdio Ciutat de Tarragona treballarà des de casa

L’equip de Ràdio Ciutat treballarà telemàticament davant el SARS-CoV2.

La redacció de ràdio comptarà amb un desplegament de sistemes d’àudio per tal que els redactors puguin seguir treballant des de casa mantenint la programació habitual. 5 redactors comptaran en el seu domicili amb punts d’àudio digital, connectats amb els estudis centrals. Es tracta de tres equips portàtils IP amb Bonding 3G/4G i ethernet i dos llocs remots amb audiocodecs RDSI.

Gràcies a l’acord de Ràdio Ciutat amb Telefónica (Movistar) els dos punts RDSI s’han instal·lat de manera urgent en dos dels domicilis de redactors.

Restringides les cobertures en l’exterior: Queden temporalment restringides les cobertures de notícies i esdeveniments en l’exterior.

Els continguts estructurals continuen. D’altra banda és supendrà de manera temporal les publicacions i gravacions dels col·laboradors i del projecte Podcast City. Davant aquesta mesura, reposarem alguns dels programes anteriors.

També és suspenen les visites de convidats als nostres estudis, en aquest plaç, totes les entrevistes es faran per trucada telefònica. També queden anul·lades les visites d’escoles i les reunions de treball.

Compromís amb el servei. Queden garantides, amb aquestes mesures, la realització dels programes diaris produïts amb La Xarxa de Comunicació Local com Carrer Major (de dilluns a divendres de 16 a 19h.), La Plaça (de dilluns a divendres de 12 a 13h.) i la realització d’informatius.

Altres prevencions que es prendran a les instal·lacions serà l’augment d’hores del servei de neteja.

Aquestes mesures preventives es faran fins al 29 de març. 15 dies inicialment en els quals es veurà l’evolució del COVID-19.

PUBLICITAT