Ràdio sobre rodes amb RCTGN i Autoforum Tarragona

Ràdio Ciutat de Tarragona enceta amb el suport d’Autoforum Toyota i de Lexus una sèrie de sis programes en forma de trajecte des de l’interior d’un dels seus vehicles de la gama Toyota i de Lexus. 

A cadascuna de les entregues, disponibles també en format vídeo, la periodista Sílvia Petit conversa amb diversos i coneguts rostres del territori voltant per indrets vinculats amb el propi personatge. És el cas d’Albert Cabestany, campió del món de Trial; Berni Álvarez, entrenador del CBT o Bito Fuster, exgimnasta i actual coordinadora de Responsabilitat Social del Gimnàstic, entre altres.

El músic Joan Reig, el primer convidat del viatge

El bateria de ‘Els Pets’, Joan Reig, és el primer dels protagonistes d’aquesta aventura sobre rodes. Amb ell, el programa recorre els camins, carrers i places del seu poble, Constantí, per parlar del Casino i la seva història; dels jocs de quan era petit; de la duresa de ser pagès, de la casa on vivia amb els pares, i molts records més.

Reig canta i toca la bateria, participa en tot el que pot, i sobretot a les tradicions del seu poble. Tot i ser un home acostumat a moure’s pels escenaris de les grans ciutats, també ho sap fer pels camps de conreu i, especialment, els d’avellanes i olives, les seves arrels.

El programa està disponible quinzenalment a la web www.rctgn.cat (categoria entrevista ‘en marxa’) i les xarxes de Ràdio Ciutat de Tarragona. 

PUBLICITAT