Subscriu-te:

Ràdio Ciutat de Tarragona, present al Premià Fòrum Mèdia

Ràdio Ciutat de Tarragona va ser present a la primera jornada Premià Fòrum Mèdia celebrada el passat dimarts 30 de novembre. En concret el director de Ràdio Ciutat de Tarragona, Quim Espinosa, va participar en la ponència "La Tecnologia al Servei de la Producció i Difusió de Continguts". Ho va fer al costat de Mònica Lablanca, directora de Cugat Mèdia, i sota la moderació de Miquel Herrada, cap d'Operacions de La Xarxa Audiovisual Local.

Últims episodis:

Els podcasts de la setmana 10 de la 3a temporada de PodcastCity


Ja hem passat la desena setmana de la tercera temporada de PodcastCity. Amb nous podcasts i amb moltes ganes, encarem la onzena en mig d'un pont d'aquells que, per ser tan llarg, alguns anomenen "aqüeducte". Gaudiu-lo amb els episodis de PodcastCity!

Els podcasts de la setmana 9 de la 3a temporada de PodcastCity


Acabem el mes de novembre i ja encarem la recta final de l'any amb fred, les festes de nadal aquí al costat i molts, molts podcasts, com els que us recopilem en aquesta pàgina. Recupereu tots els podcasts de la setmana de PodcastCity.

Herrada: “Ràdio Ciutat és capdavantera en gestió i creació de comunitats digitals”


El proper dimarts 30 de novembre Ràdio Ciutat de Tarragona participarà en la primera jornada Premià Fòrum Mèdia, concretament en la ponència La Tecnologia al Servei de la Producció i Difusió de Continguts. Hi participarà el director d'aquesta casa, Quim Espinosa i la directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca.

Els podcasts de la setmana 8 de la 3a temporada de PodcastCity


Encarem la recta final de novembre amb les llums de nadal ja posades pels carrers. Encara no enceses, però ja penjades per activar l'esperit pre-nadalenc. Us deixem el recull dels podcasts de la setmana a PodcastCity!

Els podcasts de la setmana 7 de la 3a temporada de PodcastCity


Dies de plena tardor els que estem vivint, amb pluja, canvis de temperatura i amb ells llums de Nadal que ja pengen dels carrers de Tarragona. Un bon moment per escoltar podcasts relaxats a casa vostra! Us proposem tornar a escoltar els podcasts de la setmana de PodcastCity.

Els podcasts de la setmana 6 de la 3a temporada de PodcastCity


Ha arribat novembre i també el fred. De cop, sense avisar, tots amb màniga llarga i amb les mantes preparades. No és un mal plan per aquest cap de setmana. Sofà, manta i podcast. Us en deixem uns quants per aquí, els publicats en la sisena setmana de la tercera temporada de PodcastCity!

El primer rànquing de la tercera temporada de PodcastCity


Ja tenim aquí el primer rànquing de la temporada de PodcastCity. En aquesta tercera edició, sembla que Mercè Milan i La Ciutat Que Cura segueixen en forma i tornen a liderar la classificació de descàrregues, seguides molt d'aprop (molt) de La Partida, de Jordi Nadal.