Subscriu-te:

‘Jo vull que em votis tu’, el videoclip de Ricoman & ”Bzrp”

No us perdeu el videoclip de 'Jo vull que em votis tu' de Ricoman, la versió més golfa de l'alcalde de Tarragona, que ens presentava aquest dimarts a 'Golfes' (veure).

Últims episodis:

Ràdio Ciutat de Tarragona, 9 anys de Dailys Informatius


Va ser el 30 de gener de 2015 quan Ràdio Ciutat de Tarragona va emetre el seu primer Daily amb la inauguració de les seves publicacions regulars (Recupera'l).

Arranca la 7a edició de ‘Cobertura #CarnavalRCTGN’ durant 7 setmanes a RCTGN


#PodcastCity | Nou Any, Nou Ranking


Comencem l'any nou amb forts moviments en el rànquing de PodcastCity. La Reseña es manté fèrria en el primer lloc del rànquing seguida de Veus de la Terra disputant-se el segon lloc amb el nou podcast del podi: Maternitat I Criança!

#PodcastCity | Cap al nou Any!


Des de Podcastcity us estenem una forta abraçada i us desitgem un feliç any nou. A aquest efecte, diversos podcasters han col·laborat en un especial on ens parlaran sobre la seva retrospectiva del 2022 i ens explicaran els seus desitjos per a l'any entrant. Feliç Any Nou!

#Especial Monogràfic – El Parc de Nadal de La Canonja


Monogràfic especial de Ràdio Ciutat de Tarragona en motiu del Parc de Nadal de La Canonja celebrat entre el 27 i el 29 de desembre. Ens hi vam desplaçar i vam conèixer amb els seus vilatans de quina manera se celebra el Parc de Nadal a La Canonja.

#PodcastCity | ChristmasCity!


Des de #PodcastCity li desitgem a la nostra audiència unes bones festes! Com a regal especial, us hem preparat un especial nadalenc amb la participació de més d'una desena de podcasters perquè pugueu omplir-vos de l'esperit nadalenc. Moltes gràcies per escoltar-nos!

#CarrerMajor: Especial Tarraco Romana


Monogràfic transmedia de l'especial del programa #CarrerMajor des del Circ Romà de Tarragona per oferir un especial amb que viatjarem per conèixer com estava organitzada socialment i políticament la ciutat en època romana, com es divertien i s'entretenien els antics tarragonins/es, i com era el comerç i gastronomia del moment, entre d'altres. Ràdio Ciutat de Tarragona i les ràdios de La Xarxa al Camp de Tarragona fan un salt a la Tarraco Romana amb aquest especial.Amb el suport de la Regidoria de Patrimoni de l'Ajuntament de Tarragona. Divendres 16 de desembre de 2022.