Subscriu-te:

Engeguem nova temporada plena de novetats!

Ràdio Ciutat de Tarragona engega una nova temporada plena de novetats, innovació i moltes ganes de seguir creixent!

Últims episodis:

Ricard Lahoz torna a Ràdio Ciutat amb ‘Bon dia Tarragona’


La veu de referència del periodisme al Camp de Tarragona, Ricard Lahoz, torna als estudis de Ràdio Ciutat amb un nou format informatiu: Bon dia Tarragona, a partir del dilluns 27 de setembre.

Pinten les ungles al Braç de Santa Tecla


Segons fonts inventades, el passat diumenge 12 de setembre, aprofitant la ressaca independentista, un grup encara indeterminat va entrar a la Catedral de Tarragona i d'entre altres coses com beure de l'aigüa beneïda i fer-se selfies amb Jesús, van pintar-li les ungles al braç de Santa Tecla.

Carrer Major estrena la 4a temporada dilluns 13 de setembre


El proper dilluns 13 de setembre s'enceta la nova i quarta temporada de 'Carrer Major', el magazín local de 8 ràdios de La Xarxa al Camp de Tarragona.

El Nàstic torna a jugar a Ràdio Ciutat de Tarragona amb Carles Cortés i Antoni Pinilla


El Nàstic de Tarragona torna a jugar a Ràdio Ciutat de Tarragona. Comença la lliga i també la nostra cobertura grana amb els millors professionals i el millor contingut. Carles Cortés i Antoni Pinilla seran els líders d’aquesta temporada i, a més de posar les seves veus a la transmissió, els dilluns analitzaran el partit i la jornada amb el podcast setmanal del Nàstic de Tarragona: Com ho veus?

PodcastCity, l’experiència del podcasting de proximitat


Lliurem els premis de la segona temporada de PodcastCity amb els guanyadors de l'anterior edició. Mercè Milan, de La Ciutat Que Cura, Jordi Nadal de La Partida i Juan Pablo Maligno de ¿A Ti Qué Te Pica?. Amb ells repassem el pas per la plataforma i conviden a participar-hi als qui encara s'ho estan pensant. Per alguns PodcastCity ha esdevingut una autèntica teràpia en un context complicat, com és el de la pandèmia.

Torna la transmissió del Nàstic amb Carles Cortés i Antoni Pinilla


Una temporada més Ràdio Ciutat de Tarragona estarà al costat del Nàstic. Aquest diumenge tornem a engegar un nou 'curs' esportiu amb l'equip de la ciutat i, com no podia ser de cap altra manera, Ràdio Ciutat de Tarragona us aproparà cada jornada els partits del Gimnàstic de Tarragona.

El Nàstic torna a jugar a Ràdio Ciutat de Tarragona!


El Nàstic comença la lliga i nosaltres la nostra cobertura grana amb els millors professionals i el millor contingut. Carles Cortés i Antoni Pinilla seran els líders d’aquesta temporada i posaran les seves veus a cada partit per explicar-t’ho amb tot luxe de detall.