Subscriu-te:

El Centre Residencial de la Muntanyeta a Bonavista, a punt per ser una realitat

Monogràfic especial després de la represa d'obres del nou centre residencial de la Fundació la Muntanyeta. El centre, es preveu que sigui una realitat al 2025, amb la represa d'obres després de tres anys d'aturades i gràcies als Fons NEXT Generation en un centre que s'ha de convertir, no només d'acollida sinó que sigui un espai obert a la ciutadania. Un centre residencial que serà una referència ,no només per la ciutat de Tarragona, sinó per a tota la demarcació, per tal d'acollir i assistir usuaris amb capacitats diverses i amb paràlisi cerebral.

Últims episodis:

Arrenquem la 5a temporada de Podcast City Ràdio Lab amb nou portal web i grans novetats!


Podcast City Ràdio Lab engega motors amb la seva cinquena temporada aquest dilluns 13 de novembre! La plataforma de pòdcast ciutadà de Ràdio Ciutat enceta la seva cinquena temporada amb nous pòdcast, novetats i amb el llençament del nou portal web www.podcastcity.cat amb els primers episodis en àudio i video al web de Ràdio Ciutat de Tarragona i Pòdcast City

Els 100 primers dies, la situació econòmica… Viñuales repassa tota l’actualitat a Ràdio Ciutat


Els primers 100 dies de mandat, la situació econòmica de l'Ajuntament de Tarragona, el contracte de la brossa o els pactes de govern son alguns dels temes que va tractar l'alcalde de Tarragona Rubén Viñuales al programa "Bon dia Tarragona" de Ricard Lahoz.

Ràdio Ciutat, la ràdio que va néixer Podcast fa 9 anys


30 de setembre: Dia Mundial del Podcast

Torna el Tarragona Daily de dilluns a diumenge carregat de novetats


Els Dailys informatius a Ràdio Ciutat de Tarragona tornen amb força aquest 3 d'octubre amb una nova temporada carregada de novetats. El Tarragona Daily agafa força amb la co-producció de La Xarxa de Comunicació Local amb la informació local de la ciutat de Tarragona explicada en càpsules informatives de 3 minuts posant al dia l'actualitat de la ciutat, informació de servei, estat del trànsit, informació municipal, entre d'altres.

Ricard Lahoz capitaneja per tercera temporada els matins amb el Bon dia Tarragona


Els matins a Ràdio Ciutat de Tarragona tornen amb el Bon Dia Tarragona amb Ricard Lahoz. Cinquena temporada del programa que, després del seguiment electoral dels passats comicis municipals i del debat electoral, enceta una nova temporada carregada d'il·lusions amb el nou curs polític.

Ja tenim guanyadors del concurs #IdeaTecla!


Al llarg d'aquest estiu us hem estat preguntat com millorarieu Santa Tecla animant-vos a participar al concurs d'idees de l'Aperitiu de Santa Tecla que impulsa Repsol amb la col·laboració de 'Golfes' i Ràdio Ciutat de Tarragona amb que guanyar fantàstics premis i fins i tot poder fer realitat les idees.

‘Les Golfes’ torna a Ràdio Ciutat el 2 d’octubre amb la seva 3a temporada


La setmana del 2 d'octubre Ràdio Ciutat de Tarragona estrena la 3a temporada de 'Les Golfes'. L'emissora torna a apostar per l'espai transmèdia que destaca per les seves paròdies, l'esperit disbauxat i esbojarrat, i algunes entrevistes irreverents. El programa va rebre el reconeixement als IX Premis Nacionals de Comunicació Tarragona 2023 i la nominació als Premis Petxina del Col·legi de Periodistes de Tarragona.