Subscriu-te:

Els podcasts de la setmana 30 de la 3a temporada de PodcastCity

Poc més d'un mes per acabar la temporada, i ja hem entrat oficialment en la recta final d'aquesta tercera temporada de podcastcity! Ara que ja ha arribat el bon temps (oficialment) sortiu al carrer a escoltar els podcasts d'aquesta setmana!

Últims episodis:

Especial RCTGN aquest dissabte a la IV Fira d’Economia Solidària del Camp de Tarragona


Ràdio Ciutat de Tarragona estarà present aquets dissabte 21 de maig a la 4a edició de la Fira d'Economia Solidària del Camp de Tarragona amb un programa especial en directe de 10h a 12h des de la mateixa fira a la Plaça Corsini.

8 anys de Ràdio Ciutat de Tarragona


Aquest dimecres 18 de maig, Ràdio Ciutat de Tarragona compleix 8 anys des de la seva primera emissió narrant el Partit d'anada de la primera eliminatòria de la fase d'ascens a la Segona Divisió del Nàstic – Racing de Ferrol amb un equip format per Carles Cortés, Joan Alfons López, Albert Cots, Antón Gasol i Quim Espinosa.

Especial #TarracoViva2022 a #CarrerMajor aquest divendres


Ràdio Ciutat de Tarragona i les ràdios de La Xarxa al Camp de Tarragona oferiran un any més un especial dedicat a #TarracoViva2022 aquest divendres 20 de maig per al programa #CarrerMajor que fan conjuntament cada tarda en directe de dilluns a divendres de 16h a 19h.

Els podcasts de la setmana 29 de la 3a temporada de PodcastCity


El temps passa i ja ens hem plantat a mitjans de maig. Resta mes i mig de temporada, així que gaudim amb els podcasts de la setmana a PodcastCity

El rànquing d’abril de la tercera temporada de PodcastCity


Una cop més La Partida de Jordi Nadal és el podcast més escoltat del que portem de temporada. Agafa distància respecte a Mercè Milan i La Ciutat Que Cura. Repeteix podi Oficinista Busca Ofici de Neus Jover i Clara Pagès. Però motl d'a prop els segueixen El Piscolabis, del Cultius Culturals i Que No Panda El Cúnico, de Lucas Lojo i Iago Regueira ha tornat a fer un altre petit salt a la classificació passant de la arribant a la setena posició. S'incorporen al rànquing de descàrregues dos nous podcasts. No Nos Cuentes Tu Vida i Te Lo Digo To.

Els podcasts de la setmana 28 de la 3a temporada de PodcastCity


Encarem poc a poc la recta final de la tercera temporada de PodcastCity i ho fem amb el recull de podcasts de la setmana. Aquest divendres hem estrenat nou espai: Te Lo Digo Tó, de Javier Adeva i Lídia Porta!

Els podcasts de la setmana 27 de la 3a temporada de PodcastCity


Us compartim el recull de podcast d’aquesta setmana de PodcastCity! Aprofiteu el bon temps i escolteu-los passejant per aquests dies assolellats. Ja arribem al mes de maig i comencem a encarar la fase final de la tercera temporada.