Ramiro Guerra, nou jugador del Nàstic de Tarragona

El migcampista Ramiro Guerra Pereyra s’incorpora al Nàstic fins a final de temporada cedit pel Villarreal CF.

Ramiro és un jugador uruguaià, nascut a Montevideo, que va arribar de petit a Espanya i que ha jugat des de fa molt temps al futbol base del Villarreal. La passada temporada va alternar el Villarreal ‘B’ amb el primer equip, amb qui va disputar 10 partits i va debutar a l’Europa League contra el Maccabi Tel Aviv.

Ramiro Guerra és un jugador amb llarg recorregut al mig del camp que pot realitzar tasques defensives i ofensives, amb bona capacitat tàctica i molta qualitat tècnica. El futbolista surt d’una llarga lesió de genoll, la qual l’ha impedit continuar al primer equip groguet i ha provocat que hagi de sortir cedit.

Amb aquest fitxatge Gordillo ja té una de les peces que li faltaven, i sembla deixar coberta la posició del mig del camp del Nàstic. Una mancança que va ressaltar en el partit d’aquest dilluns davant el Tenerife, on amb Fali jugant de central, i Rocha i Màrquez com a titulars en el doble pivot, el tècnic no disposava de cap suplent que pogués jugar en aquesta posició, i no va poder donar descans a cap dels titulars en els moments finals, quan l’estat físic ja no els permetia més.

Guerra s’ha incorporat aquest dimarts als entrenaments de l’equip i serà presentat oficialment durant el pròxims dies.

PUBLICITAT