RCTGN t’ofereix ‘Parida paròdia’ aquesta tarda a l’exterior del Mercat Central

PUBLICITAT

Aquest dimarts 13, últim dia de Carnaval, arriba l’esbojarrat acte ‘Parida paròdia’ de la mà de Ràdio Ciutat de Tarragona, el Mercat Central i Ford Tàrraco Center.

L’acte està integrat en la programació del Carnaval de Tarragona i arrancarà a les 19h presentat per Adrià Recasens i Sílvia Petit amb la participació dels finalistes del repte en què les comparses han anat nominant a entitats diverses per versionar determinats i coneguts temes musicals, en clau de sàtira tarragonina. La tarda comptarà també amb les actuacions de les noves comparses Spectrum i Platinum que enguany s’han estrenat al carnaval tarragoní, així com Aerodance i La Ballaruga que van obtenir la 1a i 2a posició a la Disfressa d’Or 2018.

A la vegada, l’acte forma part de la programació especial del Dia Mundial de la Ràdio que oferirà Ràdio Ciutat de Tarragona a l’exterior del Mercat Central al llarg del dia (junt a l’entrada pel carrer Colom) i previ a l’especial que l’emissora oferirà en directe a les 22h de la nit des de la Plaça de la Font per conèixer el Veredicte del Concurs de Comparses amb les dues millors comparses de la present edició. En la mateixa línia carnavalera d’11h a 12h i també des de l’exterior del Mercat tindrà lloc el magazín Plaça Corsini amb alguns dels protagonistes.

PUBLICITAT