El REC aprofita la jornada de pont per continuar amb més projeccions a l’Antiga Audiència

El Festival REC aprofita la jornada de pont per continuar amb més pel·lícules a l’Antiga Audiència. Al matí, en el Marc del “Mini REC”, es projectarà el film “La Vida Lliure”, de Marc Recha. Una història que s’emmarca en la fi de la Primera Guerra Mundial, on dos nois descobreixen un tresor que faran servir com a moneda de canvi per viatjar amb la seva mare a l’Argel amb l’ajuda de Rom, un home solitari.

A la tarda la sessió començarà a les sis i s’allargarà fins ben entrada la nit. La primera projecció serà “Los Perros”, de la xilena Marcela Said, on s’explica la història de Mariana, una dona de 43 anys d’edat pertanyent a la classe alta de xile que ocupa els seus dies dirigint una galeria d’art i aprenent a muntar a cavall. A les vuit, es projectarà Club Europa, de Franziska Henix, un film alemany que narra les experiències d’un pis amb tres estudiants de diferents procedències que han crescut amb els valors de la igualtat i la solidaritat. Es tracta d’una pel·lícula depurada, senzilla i valenta que carrega contra la hipocresia de la Unió Europa pel que fa als seus valors fundacionals.

L’última pel·lículada de la jornada sera “The Starry Sky Above Me”. Un film francès de ILAN Klipper. El director, que serà present a la projecció, regala una inusual història on es barreja allò personal, els sentiments, i allò racional, amb una variada galeria d’atractius personatges i sorprenent l’espectador amb canvis de plans.

PUBLICITAT