Ricomà: “Comença una nova època a Tarragona”

Dia històric. Tarragona 80 anys després torna a tenir un alcalde d’ERC. Pau Ricomà és el nou alcalde de la ciutat. Així s’ha constituït en el ple d’aquest dissabte al matí on ha aconseguit els 14 vots a la investidura gràcies a Junts per Tarragona, En Comú Podem Tarragona i la CUP. Recordem que els comuns, finalment, entraran al Govern. A més de Ricomà s’han presentat per ser alcaldes Josep Fèlix Ballesteros, del PSC, Rubén Viñuales de Ciutadans i José Luís Martín, del PP.

Després d’aquesta proclamació els portaveus de cada partit han explicat el seu vot. Elisa Vedrina, portaveu del PP, ha recordat que el 60% de la població tarragonina no és independentista.

Per la seva banda des de la CUP, Laia Estrada, ha explicat els motius pels quals ha facilitat el vot, i ha destacat que és el primer pas per canviar les coses a la ciutat.

Els actuals socis de Govern, En Comú Podem Tarragona, també han apel·lat al canvi, i han fet referència al feminisme, així com deia Carla Aguilar, la seva portaveu.

Un altre dels partits que ha apel·lat al canvi és Junts per Tarragona. Dídac Nadal, el seu portaveu, ha demanat a Ricomà que no caigui en els mateixos errors que Josep Fèlix Ballesteros, exalcalde de Tarragona.

Rubén Viñuales, portaveu de Ciutadans, ha explicat que avui era un dia dolent per Tarragona. A més ha afegit que s’ha triat entre “guatemala” i “guatepeor”, i ha destacat que la CUP entrarà al Govern.

Des del PSC s’ha tret pit de la gestió d’aquests anys, s’ha destacat que segueixen sent la llista més votada i també han deixat clar que Josep Fèlix Ballesteros era el millor alcalde per Tarragona. Així ho ha explicat la seva portaveu, Sandra Ramos.

Pau Ricomà, el nou alcalde de Tarragona, ha allargat la mà a tots els partits polítics del consistori i ha demanat unitat. A més ha afegit que la feina que ha de dur a terme l’ha de fer tothom, des d’entitats, ciutadans i fins a partits polítics. I també ha etzibat que s’obre una nova època a la ciutat.

Ricomà ha recordat els últims alcaldes republicans de la ciutat, i també ha citat a Rovira i Virgili, insistint que ara s’ha de tirar i mirar cap endavant.

PUBLICITAT