Rodri: “Estem jugant bons partits, però per parts”

Última sessió d’entrenaments del Nàstic de Tarragona aquest divendres, abans de rebre dissabte al líder de la categoria, el Huesca al Nou Estadi, a partir de les quatre de la tarda.

Els granes tenen present aconseguir un triomf que calmi els ànims després dels dubtes creats en els dos partits anteriors.

A banda, els tres punts permetrien conjunt grana assolir els 24 que Rodri s’havia marcat abans de l’aturada nadalenca. El mateix tècnic grana ha parlat en la prèvia del partit i ha valorat aquesta intranquil·litat i nerviosisme en l’ambient.

En aquesta línia, Rodri ha apuntat que l’equip necessita estabilitat i encadenar dos o tres resultats positius i que aquest dissabte és una nova oportunitat per prendre distancia.

Rodri també ha explicat que l’equip li falta completar un bon partit sencer, i no per parts.

Rodri ha valorat el patent potencial del Huesca i ha confirmat que Sergio Tejera no hi serà per l’últim partit de l’any, ja que es vol tenir precaució amb el migcampista. Pel xoc, tampoc hi seran Djetei ni Perdomo, encara entrenant per precaució i Stephane Emana. Xavi Molina per sanció.

PUBLICITAT