Rodri: “Les ganes d’agradar al Nou Estadi ens estan penalitzant”

La preocupació pels resultats a casa del Nàstic de Tarragona és notòria i a la sala de premsa els dubtes i les qüestions vers aquesta problemàtica són més que freqüents. Rodri n’ha tornat a parlar abans del partit d’aquest divendres a Pamplona davant l’Osasuna de Diego Martínez.

El tècnic grana ha explicat els possibles motius de la imatge de l’equip al Nou Estadi i algunes de les possibles respostes per posar arguments a la situació. Les ganes d’agradar a l’afició, penalitzen. En aquesta línia, Rodri ha valorat que si pogués, canviaria les victòries fora de casa per les de casa. El tècnic del Nàstic també ha destacat el potencial d’un Osasuna que arriba amb gana després de dues derrotes i d’acumular només un triomf en set partits.

Pel que fa a les baixes, Rodri ha confirmat que Tejera no hi serà per lesió, i manté els dubtes fins a l’última hora de Perone i Delgado, amb contusions i exercitant-se al marge per precaució. Uche, Eddy Silvestre, Jean Luc, Djetei, Perdomo i Bustos tampoc hi seran per lesió.

PUBLICITAT