Rodri: “Hem d’aconseguir situar-nos a mitja taula guanyant a l’Oviedo”

El Nàstic de Tarragona posarà els cinc sentits en el partit de diumenge davant el Real Oviedo al Nou Estadi. Rodri sap de la importància del xoc, perquè serviria per sumar el segon triomf consecutiu i assolir la regularitat que espera el conjunt grana. A banda, l’equip vol situar-se a la zona mitja de la taula per mirar des de més lluny possible, les zones de descens.

Els granes rebran un Real Oviedo que busca la primera victòria fora de casa i que en l’últim partit de lliga va mostrar variants tàctiques que tenen en alerta al mateix cos tècnic. Ho ha explicat Rodri. Rodri també ha valorat a Dongou, un jugador que es pot convertir en una novetat diumenge entrant per primera vegada a la convocatòria. El tècnic grana ha destacat que és un dels davanters més intel•ligents amb els que ha treballat.

Pel xoc, Rodri podrà comptar amb Tejera i Stephane Emana, recuperats, però no per lesió encara a Eddy Silvestre, Perdomo i Djetei. A banda, dels internacionals Kalabadze i Dimitrevski. Bustos, amb un cop a la mà en finalitzar l’entrenament d’aquest divendres, no tindrà problemes per està disponible pel partit.

PUBLICITAT