Rodri: “Som irregulars, però guanyem la meitat de partits que juguem”

El Nàstic de Tarragona ha donat per finalitzades les sessions de preparació pel partit davant l’Almería a les instal·lacions del Nou Estadi aquest dijous.

La infermeria segueix plena, i ni Tejera, ni Uche, ni Perdomo, ni Djetei, ni Arzo, ni Márquez, nou vingut i amb falta de ritme, ni els sancionats Minero i Kakabadze, podran ser a terres andaluses. A més, Jon Gaztañaga no s’ha exercitat grupalment, tot i que no pateix la seva presència dissabte.

Rodri ha parlat de l’arribada de Márquez i de la necessitat de l’equip de tenir cura amb aquestes noves incorporacions.

A banda, una de les assignatures pendents en aquesta segona volta de l’equip serà recuperar o tenir regularitat, Rodri ha dit que els granes ho volen, però que en realitat s’han guanyat la meitat de partits que s’han jugat.

Per últim, el tècnic grana ha destacat el potencial de l’Almería, un rival fort a casa i on preveu un partit més tancat. El club estarà pendent en les pròximes hores de la possible arribada de Dumitru i Álvaro Vázquez. El primer d’ells ha transcendit en les últimes hores després de rescindir amb l’Alcorcón.

D’altra banda, els granes segueixen treballant per donar sortida a Toscano, ja que l’acord anunciat pel club amb el Badalona s’ha trencat.

PUBLICITAT