S’acaba el regnat de Prunor al capdavant d’Espimsa

El gerent de l’empresa pública de Mercats (Espimsa) de Tarragona, Isidre Prunor, ha estat cessat en el transcurs del Consell d’Administració celebrat ahir dimecres a la nit. Prunor, amb gairebé 70 anys d’edat, portava tres dècades al capdavant de l’empresa municipal.

Foto: Catalunya Experience

El cessament s’ha efectuat amb els vots de Junts x Tarragona, que presideix l’empresa, ERC, En Comú Podem, Ciutadans i la CUP. El PSC s’ha abstingut, en la seva decisió, ja que segons els socialistes no els han agradat les formes d’aquest cessament. Segons mitjans fonts municipals, l’acomiadament tindrà efecte el proper 30 de novembre i Prunor rebrà una indemnització de 68.000 euros de les arques públiques.

Els motius d’aquesta decisió són varis i els partits han posat de manifest que s’han dut a terme accions incorrectes durant anys en l’empresa municipal, a més, critiquen l’estat de deixadesa en que es troben alguns mercadets de la ciutat com el de Bonavista o el mercat de Torreforta.

Espimsa convocarà un concurs públic per cercar un nou gerent per l’empresa pública de mercats, que presideix el líder de Junts xTarragona, Dídac Nadal.

PUBLICITAT