S’acaba una Liga Genuine en alça

PUBLICITAT

Punt i final a la lliga amb més esportivitat del futbol. El Gimnàstic de Tarragona va tancar aquest cap de setmana la temporada amb un 1-2 a favor de la Fundación Celta Integra, el campió del grup Deportividad. Nou partits, dues victòries, set derrotes i molt de goig.

La segona edició de LaLiga Genuine ha tingut 30 clubs participants, dotze més que al primer any. Aquesta temporada sis seus han acollit les 4 fases disputades; Tarragona, Córdoba, Corunya, Los Ángeles de Sant Rafael, Madrid i València. La competició va néixer el 2016 a partir de la voluntat dels aficionats granes, que van creació del Nàstic Geniune. Ara podem dir que s’ha consolidat. Escoltem l’entrenador de l’equip, Rafael Magrinyà:

“El millor equip de la història del Nàstic”, tal i com ho defineixen al club, però, no ha acabat l’estiu. Han estat convidats a la Copa Speceial 2019, que es celebra a Florència del 21 al 23 de juny on hi haurà equips com el PSG i l’Ajax. Un enriquiment esportiu, personal i cultural per acabar l’any de la millor manera possible.

PUBLICITAT