El brot a la residència STS Salou acumula ja 21 defuncions

Una defunció més eleva a 21 el nombre de residents morts pel brot de covid-19 a la residència STS Salou, segons ha informat aquest dilluns el Departament de Salut.

Últims episodis:

Salou habilita el primer pas provisional al traçat de la via ferroviària


 L'Ajuntament de Salou ha començat a habilitar el primer dels sis passos provisionals al traçat de la via ferroviària per tal que hi passin vianants i cotxes. L'objectiu és facilitar la mobilitat al municipi, ja que amb l'entrada en funcionament fa un any del nou tram del corredor del mediterrani entre Vandellòs i PortAventura per aquestes vies no hi circulen trens.

La FEB ajorna el partit del CB Salou


El Club Bàsquet Salou demanava humanitat al rival d’aquest cap de setmana el SESE Bàsquet. Els de la capital de la Costa Daurada van tornar de les vacances nadalenques amb cinc casos positius a la plantilla i després d’aquest brot, el club tornava a sumar un altre positiu. 

Pugen a 19 els morts pel brot de covid-19 a la residència STS Salou


El Departament de Salut ha confirmat aquest dimecres dues defuncions més pel brot de covid-19 a la residència i centre sociosanitari STS Salou que eleva a dinou la xifra de residents morts. El centre acumula 94 pacients positius acumulats per aquest brot, divuit dels quals ja van donar negatiu en les proves PCR que van fer-los dimarts. També hi ha set pacients negatius que no han passat la malaltia i dotze que continuen derivats en centres hospitalaris o sociosanitaris. A l'inici del brot la residència tenia 134 usuaris, de manera que vuit de cada deu residents s'han contagiat de coronavirus, així com 42 treballadors. Aquest dimecres s'han incorporat a treballar set empleats més que ja han superat la malaltia.

S’eleven a 10 els morts pel brot de covid-19 a la residència STS Salou


El Departament de Salut ha confirmat aquest dijous tres defuncions més pel brot de covid-19 a la residència i centre sociosanitari STS Salou que eleva a deu la xifra de residents morts. En concret, s'ha produït una defunció a l'hospital i dues més al centre. Actualment hi ha 92 pacients positius, tretze negatius i disset que s'han derivat a hospitals o centres sociosanitaris. A l'inici del brot la residència comptava amb 134 usuaris, de manera que vuit de cada deu residents han acabat contagiats de coronavirus. També hi ha hagut 38 treballadors de l'equipament que han donat positiu de covid-19. En aquest sentit, Salut informa que a partir d'aquest dijous s'incorpora ja a treballar una empleada negativitzada.

Jornada espectador per l’ADT i el Salou


L’AD Torreforta i el Brisasol Salou descansen en la jornada espectador per tots dos conjunts. Una setmana tranquil·la per tots dos conjunts que ajudarà als salouencs a recuperar-se dels cinc positius de Covid després de les festes de Nadal.

Pugen a set les defuncions per Covid al STS de Salou


El Departament de Salut ha confirmat aquest dimarts una altra defunció pel brot de covid-19 a la residència i centre sociosanitari STS Salou que eleva a set la xifra de residents morts. A més, hi ha dos residents contagiats de la malaltia que han tornat de l'hospital cap a la residència, amb la qual cosa ara hi ha 93 positius al centre i 13 que continuen ingressats en centres hospitalaris. A l'inici del brot la residència comptava amb 134 usuaris, de manera que vuit de cada deu residents han acabat contagiats de coronavirus. També hi ha hagut 35 treballadors de l'equipament que han donat positiu de covid-19.

El brot de covid-19 a la residència STS Salou supera els 140 positius


El brot de covid-19 a la residència i centre sociosanitari STS Salou ha comportat la mort de 6 dels 134 residents, segons confirmen fonts del Departament de Salut. Vuit de cada deu residents s'han contagiat amb el brot. Dues defuncions s'han produït al centre i les altres quatre, a l'hospital. A més, segons les darreres dades disponibles, dissabte hi havia 107 residents positius, 91 dels quals al centre i 16 a l'hospital.

Ràdio Ciutat de Tarragona HD AAC
Tria emissora:
Obre per escoltar la ràdio en directe