Sant Magí 2017 estrena remullada infantil i trasllada la Watermelon i Sindriada al Mercat

Del 14 al 19 d’agost Tarragona combatrà la calor amb la festa de l’aigua, Sant Magí, que arriba amb 230 actes entre els quals el component aquàtic s’ha incrementat. Entre els destacats i com a novetat la versió infantil de la Remullada que també tindrà lloc a la Plaça del Rei en format matinal i amb els elements tradicionals del Càntir, Síndria, Petxina i Carro, amenitzat amb música infantil.

L’aigua no afectarà el pas dels carros durant la Portada de l’Aigua ja que enguany els cavalls estrenen ferradures resistents fet pel qual ja no caldrà dispersar sorra pel recorregut.

Altra novetat serà el trasllat d’actes com la Watermelon Pool i la Sindriada a l’exterior i interior del Mercat Central, espai que ja havia estat escenari d’actes i que els recupera des de la seva reobertura. A la vegada es tracta del foment de la descentralització d’actes fomentada per l’Ajuntament a partir de les queixes del veïnat de la Part Alta. Tot i així la regidora de festes, Begoña Floria, indica que no és la causa principal i que la festa ha de ser caminable, pel que fa al repartiment d’actes per la ciutat.

Altres novetats destacades per a les festes són la participació dels castellers dins del seguici en què deixaran de desfilar i tan sols oferiran els pilars protocol·laris, i el got reutilitzable amb què queda prohibit dispensar beguda al carrer amb gots de plàstic d’un sol ús.

PUBLICITAT