Santiago Castellà, nou vicepresident primer de la comissió constitucional del Senat

PUBLICITAT

El senador del PSC per Tarragona, Santiago Castellà, serà al llarg d’aquesta pròxima legislatura el vicepresident primer de la comissió constitucional del Senat. L’acompanyarà, com a vicepresident segon, Javier Arenas, del PP. A més, Joan Ruiz, diputat socialista per Tarragona, serà el president de la comissió de discapacitat del Congrés.

D’aquesta manera, un diputat per Tarragona serà president d’una comissió del Congrés i un senador tarragoní vicepresident d’una comissió de la cambra alta de les Corts Generals. El mateix Castellà destaca la importància de què membres tarragonins ocupin llocs i càrrecs d’òrgans com aquests i assegura que això reforça al socialisme del territori.

D’altra banda, Joan Ruiz ha explicat que dins la comissió de discapacitat es marquen l’objectiu d’aconseguir erradicar qualsevol discriminació envers les persones amb discapacitat i assegura que faran tot el que estigui a les seves mans per tal d’assolir-ho.

Finalment, a banda d’aquestes responsabilitats, Joan Ruiz també serà vocal a les comissions de foment i de transició ecològica del Congrés i Santiago Castellà vocal de les comissions d’afers exteriors, funció pública i hisenda del Senat.

PUBLICITAT