Segon test de pretemporada pel Nàstic davant del Peralada

El Nàstic de Tarragona afrontarà el segon matx de pretemporada aquest dissabte davant el Peralada. Després de dues setmanes intenses de treball, amb un bon nombre de sessions d’entrenament, i fins i tot, havent disputat ja un primer partit davant la Pobla.

El Peralada, o Peralada-Girona B, ja que és el filial del Girona, és un conjunt que milita a la Segona Divisió B, i que la temporada passada va realitzar una recta final impressionant, amb una ratxa de victòries important. Una plantilla de joves jugadors, que intentarà realitzar una bona campanya per guanyar-se una oportunitat amb el primer equip.

El partit serà un nou test per la plantilla de José Antonio Gordillo, que tindrà una nova oportunitat de fer proves, i observar un gran nombre dels seus jugadors, tant del primer equip com els de la Pobla que hi siguin presents.

En el primer partit, en el qual el Nàstic es va imposar per 5 gols a 1 al filial grana, la Pobla, el tècnic andalús va optar per utilitzar dos onzes molt diferents en cada part del partit, un fet que es podria repetir en aquest pròxim matx. A més, s’espera que alguns jugadors que no van poder tenir minuts en el primer amistós, ja sigui per molèsties, com Barreiro o Kakabadze, o per acabar d’arribar, com Manu del Moral, sí que puguin participar aquest dissabte.

PUBLICITAT