Segueixen les alertes pel fort temporal

Segueix l’alerta taronja i activat el Pla d’Actuació Municipal pel risc de ventades i pel fort onatge, per segon dia consecutiu. Cal destacar que el mar ha arrossegat la platja llarga de Salou on les onades s’han sobreposat a la part de la sorra i ja no es diferencia. En aquest sentit la boia del Port de Tarragona ha registrat les onades més grans fins al moment. Es tracta d’onades de 7,62 metres d’alçada quan el màxim era del 2017 de 6,25 metres. Segueix tancat l’accés a l’Escullera i es demana a la població que no s’acosti a primera línia de mar.

A la via pública a Tarragona s’han registrat una vintena d’incidències, la majoria d’arbres caiguts i el despreniment d’objectes, i es mantenen tancats el passeig Arqueològic, el Fòrum de la Colònia i l’accés als parcs de la ciutat. Fins a les 9 del matí els bombers han rebut 19 trucades a la regió de Tarragona i Protecció Civil, a la comarca, 88. 

Des de l’Ajuntament de Tarragona es recomana tancar portes i finestrals, anar amb compte amb el mobiliari urbà i no accedir a zones boscoses entre d’altres. 

PUBLICITAT