Seligrat: “Hem d’intentar ser millors en el seu futbol”

5 anys i mig després el Nàstic torna al lloc dels fets, torna al Municipal de Llagostera, on s’hi va viure un dels moments més complicats de la història del club després de caure en la final del playoff d’ascens a 2a. Un retorn que arriba en una situació encara més difícil pel Nàstic, immers en la zona de descens a Tercera Divisió després de 19 jornades i amb la urgència de sortir-ne per evitar la catàstrofe.

Un partit, que més enllà de la història, serà complicat pels granes. Tindran davant un Llagostera que és 9è a la taula, quallant una bona temporada i mostrant-se com un conjunt molt difícil de superar, sobretot com a local.

Pel que fa a baixes, Pol Prats és l’únic lesionat, malgrat que caldrà tenir en compte aquells jugadors que no aniran convocats a l’espera de les seves possibles sortides. En l’apartat d’altes, el club està encara pendent dels tràmits que permetin al darrer fitxatge grana, Javi Ribelles, poder debutar. El partit, aquest dimecres a partir de les 20h al Municipal de Llagostera.

PUBLICITAT