Seligrat: “No sé si són situacions reconduïbles, ni depenen de mi”

En una setmana que hauria d’haver estat marcada pel positivisme a Can Nàstic després de sumar tres punts davant el Barça B el passat diumenge, i més tenint en compte que l’equip no ho feia des del passat 1 de desembre, doncs torna a estar protagonitzada per uns fets de caire negatiu: la suspensió de sou i feina a Viti i Petcoff per part del club després de respectives mostres d’indisciplina. Una situació complicada que arriba enmig d’una millora evident d’una plantilla ja centrada en el partit d’aquest diumenge a Andorra.

Els grana són ara mateix fora de les places de descens a Tercera Divisió, tan sols un punt per sobre de la zona calenta. L’objectiu de l’equip no és altre que seguir creixent i allargar la dinàmica positiva de punts per allunyar-se com més aviat millor d’aquesta zona baixa.

Pel que fa a baixes, Javi Ribelles i Pol Prats són els dos jugadors que figuren al parte mèdic i que no estaran disponibles pel tècnic. A banda, Javi Márquez, que es va perdre el darrer partit per molèsties, podria arribar en condicions per aquesta jornada. El partit, diumenge a les 16h al Camp d’Esports Prada de Moles d’Andorra. 

PUBLICITAT