Sense opcions

El Nàstic de Tarragona torna a punxar lluny de casa amb la derrota contra el Tenerife per 2 gols a 0. L’equip d’Enrique Martín ha tallat una ratxa de partits en la qual sí que havia estat capaç de competir com exigeix la categoria. Un gol en cada part de Suso Santana i Jorge Sáenz han enterrat les seves opcions a les illes canàries.

Els grana han sortit amb la mateixa predisposició que en els últims partits, situats en un 4-4-2 i amb la capacitat suficient per competir un partit de Segona Divisió. Malauradament, tot plegat ha durat deu minuts. A partir de llavors, els locals s’han apoderat del timó del partit. Borja Lasso i Luis Milla han enviat dues pilotes a pal, i abans Bernabé Barragán ha fet una gran estirada per negar el gol a Jorge Sáenz.

Just després que Milla hagi estavellat l’esfèric contra el pal, Borja Lasso ha centrat la pilota al segon pal, on Suso Santana ha rematat a plaer per fer l’1 a 0. Els següents minuts fins arribar al descans, el Tenerife ha estat l’únic equip sobre el terreny de joc.

En la segona part, el Nàstic ha tingut una gran ocasió per fer l’empat. Pipa, en una acció individual, ha rematat des de la frontal quan tenia dos companys sols a l’esquerra. Dani Hernández ha aturat la pilota en dos temps.

Qui no ha perdonat ha estat Jorge Sáenz, que ha culminat una jugada col·lectiva on han participat Borja Lasso i Uros Racic, dos dels nous reforços del  conjunt canari. Els canvis d’Enrique Martín, amb l’entrada de Javi MárquezLuis Suárez i David Rocha no han servit per canviar el guió d’un partit que estava escrit des de la primera part.

L’equip tarragoní continua una jornada més ocupant el fanalet vermell de LaLiga123 amb 16 punts. La setmana vinent torna al Nou Estadi per rebre la UD Las Palmas.