Som i serem guanya la Disfressa d’Or 2019 amb la temàtica de Mekatilili, guerrera africana

La comparsa Som i serem s’ha proclamat guanyadora de la Disfressa d’Or 2019 amb la temàtica de Mekatilili, guerrera africana en una gala i nit apassionant amb entorn a 3.500 persones a la Tàrraco Arena Plaça.

La temàtica africana de Som i serem

Som i serem- Urban Style ha aconseguit seduir al jurat amb la seva posada en escena i disfressa (veure vídeo), seguida de la comparsa Sinhus Sport que amb la temàtica Samurai ha quedat en 2a posició entre el total de les 14 comparses que enguany han pogut concursar lluint les seves disfresses i temàtiques per aquest Carnaval 2019.

La temàtica samurai de Sinhus Sport

L’actor i cantant tarragoní Carles Carrasco ha estat el presentador de la Disfressa d’Or 2019 que compleix 20 anys, ha tingut pastís inclòs i un any més s’ha retransmès en directe per Ràdio Ciutat de Tarragona des de la mateixa TAP, i on la nostra porra situaven a Amics de la Part Alta, Sinhus Sport, la Unió i Colours Fantasy entre les més destacades en posada en escena.

L’espectacle enguany s’ha avançat en dies i en horari, fet pel qual per primera vegada no ha comptat amb la presència el Rei Carnestoltes i la Reina Concubina donat que els reis encara no han fet la tradicional Arribada a la ciutat que tindrà lloc dimecres vinent i amb gala pròpia al Palau de Congressos, i que també podreu seguir per Ràdio Ciutat de Tarragona.

Podeu escoltar íntegra la retransmissió que hem fet (aquí), veure la cobertura fotogràfica a twitter (aquí) i podeu compartir-ho a xarxes socials!

Classificació:

PUBLICITAT