Soul i gospel amb The Sey Sisters Sota la Palmera

PUBLICITAT

El soul i el gospel arriben la nit d’aquest dijous a l’Espai Jove la Palmera de Tarragona. Ho faran amb un doble concert del grup The Sey Sisters i Sons de Gospel en el marc del Festival Sota la Palmera.

The Sey Sisters són un grup format per tres germanes de descendència ghanesa que amb les seves veus negres ofereixen un viatge des del gospel fins a la música africana, passant pel soul. Cants que tracten temes com la lluita contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperança en el futur, així com la reivindicació del seu paper com a afrodescendents. En els darrers anys han actuat per diferents festivals de Catalunya, Espanya i col·laborat amb diferents artistes nacionals i internacionals.

A les The Sey Sisters, les precedirà un repertori dels principals temes gospel interpretats pel grup tarragoní Sons de Gospel.

El Festival Sota la Palmera ha col·locat enguany com a referència i protagonista la veu i l’artista femenina, reunint en aquesta edició més de 70 dones, en diferents disciplines, dalt de l’escenari.

Els concerts començaran a les 22 h a l’Espai Jove La Palmera i l’entrada és gratuïta.

PUBLICITAT