Suspesos tots els concerts del Cicle Tardor Musical

La cultura tarragonina torna a fer un pas enrere després del nou paquet de restriccions establert per la Generalitat que obliga a suspendre durant 15 dies els espectacles culturals i delimita municipalment el perímetre de mobilitat els caps de setmana.

tarragona.cat

Davant d’aquesta situació, el Cicle Tardor Musical ha comunicat oficialment la suspensió de tots els concerts programats fins el 21 de novembre al Camp de Mart. Des de l’organització han assegurat que estan treballant per tal de poder reprogramar-los el més aviat possible i que un cop tinguin una nova data es posaran a la venta les noves entrades.

Aquesta decisió suposa un nou cop al sector cultural de la ciutat que porta aturat 15 dies i també a una de les iniciatives més potents que des del consistori havien programat per reactivar la cultura.

Tot i aquestes cancel·lacions, de moment, l’Ajuntament de Tarragona manté els espectacles programats a partir del 15 de novembre en els recintes municipals tot i l’incertesa d’una pròrroga de les restriccions.

PUBLICITAT