Tarda màgica del Nàstic a Vallecas

El Nàstic de Tarragona s’ha imposat a l’Estadi de Vallecas i estrena el 2018 de la millor manera possible. Els gols de Maikel Mesa i Manu Barreiro, que ha marcat en dues ocasions, han fet que els tres punts volessin cap al Nou Estadi.

En la primera part hem vist un equip ambiciós i amb ganes de demostrar el seu veritable nivell, sobretot per part de Tete Morente i Juan Muñiz. El primer ha estat protagonista en els primers minuts i ha donat l’assistència del 0 a 1. Per la seva part, l’asturià ha fet una gran jugada individual per la banda dreta que Manu Barreiro ha aprofitat per marcar l’1 a 2 i desfer l’empat que havia aconseguit Adrián Embarba.

En la segona part, però, els grana han mostrat la seva versió més grisa. Ha renunciat a la pilota, ha endarrerit les línies i això ho ha aprofitat el Rayo per posar setge a la porteria de Dimitrievski. El porter macedoni i els pals han permès mantenir l’avantatge fins al tram final del partit. Abans d’arribar al temps de descompte, però, Abraham Minero ha comés penal després de derrocar Óscar Trejo. L’argentí no ha fallat i ha marcat el 2 a 2.

El gol de l’empat presagiava un empat definitiu, però Kakabadze ha realitzat una bona jugada per la banda dreta que Manu Barreiro ha aprofitat per marcar el gol de la victòria.

El Nàstic se situa 15è amb 24 punts, tot i que ho fa de forma provisional perquè la majoria d’equips encara han de jugar el seu compromís.