Tarraco Viva haurà d’esperar fins la tardor

Encara no se saben les dates, però la decisió ja ha estat presa. Tarraco Viva se celebrarà aquesta tardor per evitar cancel·lar l’esdeveniment a causa de la crisi del Coronavirus.

Gladiadors de Tàrraco. Els herois del moment. Tarraco Ludus. Reconstrucció històrica.Amfiteatre romà de Tàrraco, Patrimoni Mundial UNESCO. TARRACO VIVA, el festival romà de Tarragona. XX ed. Tarragona, Tarragonès, Tarragona

El conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, assegura que no veu la viabilitat de celebrar el festival en mig d’aquesta situació, amb l’objectiu d’evitar posar en risc la salut dels tarragonins.

Sense veure-ho necessariament com una notícia negativa, Pinedo considera aquest ajornament una oportunitat de provar el festival en altre dates.

Missatge positiu del conseller malgrat la situació al voltant d’un festival que cada any reuneix una gran quantitat de professionals i públic assistent.

Així doncs Tarraco Viva és un altre dels actes que s’han hagut de cancel·lar o en aquest cas postposar, per causa del confinament, tal i com ha passat amb la celebració de la Setmana Santa de Tarragona

PUBLICITAT