Tarragona acollirà el II Workshop de Planet Youth

Tarragona acollirà el II Workshop de Planet Youth, una iniciativa europea que treballa la reducció de les addiccions entre els joves. El 2015 ja es van realitar enquestes a 2.500 adolescents per detectar quines eren les seves necessitats. En aquest Workshop participaran experts d’arreu d’Europa, per debatre quines són les mesures adients per crear entorns saludables entre els joves. Ho organitza l’Ajuntament amb la col·laboració de la Fundació Smart City.

 

60.000 euros en millorar els accessos del Parc de la Ciutat

Comencen les obres de millora als accessos del Parc de la Ciutat. Les quatre entrades al parc han patit els efectes de la climatologia i del pas de les persones, així que, durant un mes i per 60.000 euros es millorarà el camí, es renovarà el mobiliari urbà i es canviarà la jardineria. A més, l’entrada del carrer Battestini s’arranjarà per persones amb mobilitat reduida, eliminant les escales. Tambés es protegiran les runes romanes.

 

Els castells amb perspectiva de gènere

Dissabte Tarragona acollirà la jornada “Castells des d’una perspectiva de gènere.” Es tracta d’una jornada matinal on es presentaran els resultats de l’estudi dels castells des d’una perspectiva de gènere realitzat per membres del CEPAC i des de l’observatori d’igualtat de la URV. Es tracta d’un estudi pioner que ha volgut fer una aproximació de la importància de les dones a les colles castelleres.

 

ERC demana augmentar els regionals a Barcelona

El grup municipal d’ERC ha explicat que presentaran una moció el pròxim plenari per demanar que Tarragona compti amb més trens directes a Barcelona. Tot això ho demanen perquè amb l’entrada en vigor del Corredor del Mediterrani quedaran lliures 14 freqüències, ja que, els trens considerats d’alta velocitat es desviaran tots al Camp de Tarragona. Davant això Begoña Floria, Portaveu del Govern municipal, ha dit que la connectivitat amb regionals és important, però tampoc s’ha de perdre la d’alta velocitat.

PUBLICITAT