Tarragona acollirà la primera jornada sobre desenvolupament sostenible

La ciutat de Tarragona acollirà la primera ‘Jornada a Tarragona pel Desenvolupament Sostenible’. Una trobada que neix de la mà i col·laboració d’Ematsa, la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla i l’empresa BASF amb l’objectiu de crear un punt de debat i de referència per a la responsabilitat social de les organitzacions.

Aquesta trobada es realitzarà el proper 29 d’octubre el recinte del Seminari de Tarragona i comptarà amb diverses personalitat de referència en l’ambit de responsabilitat social i empresarial.

La jornada s’adaptarà a les mesures sanitàries marcades per la covid-19 i se celebrarà combinant el mode presencial i virtual. Els assistents que no puguin assistir o que es quedin sense inscripció podran seguir la trobada per streaming.

Des de les tres entitats organitzadores han deixat clar que la seva voluntat és organitzar anualment aquest fòrum per tal d’ajudar altres institucions i col·lectius del territori a situar els objectius de desenvolupament sostenible al centre de la seva pròpia agenda.

PUBLICITAT