Tarragona acull l’AGO, la major trobada de l’escoltisme català

El desembre Tarragona serà escenari, en diversos punts de la demarcació, de maniòbres de les forces armades pertanyents al exèrcit espanyol. Serà en el marc de l’operació Eagle Eve, i les realitzaran unitats de defensa antiaèries. El desplegament anirà acompanyat de la visita de ministra de Defensa María Dolores de Cospedal.
Aquest cap de setmana 800 membres del moviment escolta s’han reunit a Tarragona en motiu de la 41 Assamble General Ordinària. És la major trobada de caps, els monitors de Minyons Escoltes i Guies, de l’any, i serveix per aprovar línies de curs, pressupostos o els càrrecs, entre d’altres aspectes decisius en la major entitat d’educació en el lleure.
Prop de 2.000 atletes han participat, aquest diumenge, en la 26a Mitja Marató Ciutat de Tarragona i en la cursa de 10 quilòmetres. José Manuel Vieito i Laura Claveria s’han endut la mitja que s’ha dedicat a la consellera d’Esports traspassada el passat febrer.
El Nàstic ha sumat l’enèsima derrota al Nou Estadi després de perdre contra el Lorca, un rival directe per la permanència. Els grana s’han desplomat en la segona part, on han estat superats en tot moment pel rival, i han encaixat un 0 a 2 molt dolorós.

PUBLICITAT